Het Sirena 'Total Cleaning' Systeem maakt stofzuigen

en andere huishoudelijke taken tot een plezier om te doen!

Het Sirena 'Total Cleaning' Systeem is zó veelzijdig dat het

voor elke taak wel een oplossing heeft !

1

6

5

7

9

3

4

wordt gemaakt door Sirena Inc., 5459 Canotek Rd, Ottawa, ON, K1J 9M3, Canada en gedistribueerd door

Wat houdt 'total cleaning' in en waar kan ik de Sirena voor gebruiken in huis?

Sirena Bekledingsmondstuk met met Afkoppelbare Meubelborstel

Speciaal ontworpen voor het schoonmaken van harde oppervlakken zoals lamellen, bijzettafels, vensterbanken en plinten. Maar indien gecombineerd met de zachte natuurlijke haarborstel is het uitermatig geschikt voor gebruik op hoge kwaliteit stoffen (banken, stoelen en gordijnen) zonder de stof te beschadigen, zoals met synthetische borstels.

Sirena 30 cm. Brede Zachtharige Vloerborstel

Deze haarborstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle kale vloeren (parket/tegel) zonder vloerbedekking. Het is 30 cm. breed en 6,5 cm. diep en heeft een borstelstrip rondom. Haken in de voor- en achterstroken laten vuil toe voor snellere invoer.

Sirena Zachtharige Afstofborstel

Deze natuurlijke haarafstofborstel is speciaal ontworpen voor moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken in plafonds, schilderijlijsten, vazen en zelfs grote bladeren van planten!

Sirena HEPA Filter

Dit Sirena Uitneembare- en Wasbare HEPA uitlaatfilter is ontworpen om te voldoen aan de strenge 'HEPA 12' specificatie-eisen om de meeste fijnste stofdeeltjes te verwijderen: ideaal voor allergie- en astma-patiënten.

Sirena Spleetzuigmondstuk

Dit Sirena Spleetzuigmondstuk is ontworpen voor het schoonmaken van die smalle ruimten in uw woonkamer, zoals tussen bankkussens, onder koelkasten en meubels en in spleten en kieren.

Sirena (Op)Blaasmondstuk

Dit Sirena (Op)Blaasmondstuk is speciaal ontworpen voor het opblazen van luchtmatrassen en ballons, maar is ook uitstekend geschikt voor het schoonblazen van toetsenborden en kwetsbare electronica binnenin TV's en PC's.

Sirena Electrisch Aangedreven Turbo Mondstuk

Een technisch hoogstandje is dit Sirena Turbo Aangedreven Mondstuk. Het borstel, klopt en zuigt alle soorten vloerbedekking en kan op hoogte worden ingesteld voor hoog-en laagpolige tapijten en vloerkleden. Het is electrisch aangedreven door een aparte motor zodat het krachtig zijn werk kan doen, in plaats van een aandrijving door luchtkracht.

Sirena Turbo Brush (NIET INBEGREPEN IN HET PAKKET)

Als miniatuur van het Sirena Turbo Mondstuk is dit uitstekend geschikt voor het stofzuigen van trappen en treden. Maar denk ook eens aan het shamponeren en droogzuigen van tapijten en kleden! Altijd een schoongewassen vloerbedekking: sneldrogend want de Sirena's krachtige motor zuigt 96% van het water uit het tapijt weg. En laat dus weinig vervettende shampoo achter in het tapijt, waardoor deze niet sneller vuil wordt zoals bij het gebruik van shamponeermachines!

8

Copyright © 2017 by Unit 2 + 2 (+31624398660 or eduard.vooren@mac.com).

All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law. For permission requests, write to the publisher above.

2

wordt gemaakt door Sirena Inc., Ottawa, Canada en gedistribueerd door

Ons contactadres in Nederland is:

info@ecointuition.nl

10